Portal | Lokationsbaserede tilladelser

Brugere kan nu oprette en organisation, hvis de har flere lokationer, og tildele brugere til bestemte lokationer, så de kun får adgang til handlinger og data i Portal for de pågældende lokationer.

Vigtige ændringer omfatter:

  • Brugere er begrænset til deres tildelte lokation(er) i følgende områder:
  • Booking and Payments (gennemse båsene)
  • Control Room (gennemse båsene)
  • Trænere (gennemse)
  • Ligaer (opret/rediger)
  • Turneringer (opret/rediger)
  • Scorecards (gennemse)
  • Spillere (gennemse)
  • Info Screens (opret/rediger)
  • Media Library (opret/rediger)
  • Sponsors & Campaigns (opret/rediger)
  • Analytics (gennemse)

Sådan opretter du organisationen

  1. Hvis du vil tilføje en ny lokation på siden "Facility Overview", bliver du bedt om at oprette en organisation. 
  2. Her kan du vælge at bruge oplysningerne fra den første lokation eller tilføje nye organisationsoplysninger.


     
  3. Når du har oprettet organisationen, bliver du bedt om at oprette den nye lokation. Udfyld alle oplysninger for at fuldføre oprettelsen.


     
  4. Når organisationen og den anden lokation er oprettet, bliver fanerne "Profile" og "Location" slået sammen til én.
  5. Der vises nu en meddelelse, der beder dig om at tildele brugere til den nye lokation i "Access Management".
  6. For at tildele en bruger til en lokation skal du vælge den pågældende lokation i rullemenuen i den øverste bjælke. Når det er gjort, skal du klikke på "Access Management" lige nedenfor:


     
  7. Her kan du tilføje eller redigere nye brugere og vælge deres roller.

Som bruger, der er tilknyttet organisationen, skal du vælge en bestemt lokation i den øverste bjælke for at se båsene i visningen "Booking & Payments" og på fanen "Control Room".

Begrænsninger ved tildeling til en lokation

Der er nogle få begrænsninger for brugere, der er tildelt en lokation. 

Golfcenteradministration

  • Rullemenuen for lokation vil være låst til den lokation, du er tildelt. Det betyder, at du kun kan se, tilføje og redigere brugere, der er tildelt denne lokation. 
  • Du kan også kun gennemse, tildele eller slette trænere, der er tildelt din lokation. Ellers vil sletteikonet ved siden af navnet være nedtonet.

Ligaer

  • Som bruger, der er tildelt en lokation, kan du heller ikke redigere en liga, der er oprettet af organisationen. Du kan kun gennemse den.
  • Det gælder også redigering af event, aktiviteter og sæsoner. For brugere, der er tildelt en lokation, vil redigeringsknappen være nedtonet. 
  • Undtagen når det gælder diskvalifikation af en spiller: Du kan stadig diskvalificere en spiller fra sæsonen.

Turneringer

  • Som bruger, der er tildelt en lokation, kan du ikke redigere eller slette en turnering, der er oprettet af organisationen. 
  • Du kan stadig tilføje scorer til en runde i turneringen.
  • Knappen "End Round" vil dog også være nedtonet.
  • Som bruger, der er tildelt en lokation, kan du desuden kun se scorekort for spillere på din lokation. Listen filtreres, så den kun viser scorekort for spillere på din lokation og ikke i organisationen.

Spillere og kommunikation

  • Som bruger, der er tildelt en lokation, kan du kun se de spillere, der har besøgt din lokation. 
  • Hvis du ikke er tildelt en organisation, kan du kun gennemse eller dele en "Info Screen", der er oprettet af organisationen. 
  • Som bruger, der er tildelt en lokation, kan du ikke omdøbe, flytte til et album eller slette billeder, der er uploadet af organisationen, og heller ikke redigere eller slette sponsorkampagner.

Analytics

  • Som bruger, der er tildelt en lokation, kan du kun se Analytics fra din lokation. 

 

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg