Generelt | Sådan annullerer du en betalt booking ⛳

Når du vil annullere en booking som administrator i adminpanelet for Booking & Payments, har du tre muligheder:

Annuller, annuller betalingen og tilbagebetal

Bookingen annulleres, og kunden skylder ikke længere beløbet. Betalingen åbnes i "Transactions", hvor du kan tilbagebetale beløbet. Denne mulighed er kun tilgængelig, når købet allerede er betalt.

Annuller og annuller betalingen

Bookingen annulleres, og kunden skylder ikke længere beløbet. Hvis kunden allerede har betalt, skal du stadig åbne betalingen i "Transactions" og tilbagebetale beløbet manuelt.

Annuller kun

Bookingen annulleres, men købet står stadig som ubetalt, så kunden skylder stadig beløbet.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Søg