Hvis du har brug for at slette en kunde fra din Booking & Payments-platform, skal du følge trinnene nedenfor.
Sådan fjerner du en bruger
-
Gå til fanen "Customer"
- Klik på fanen "Customers" i hovedmenuen.
- Klik på fanen "Customers" i hovedmenuen.
-
Find kunden
- Søg eller rul for at finde den kunde, du vil fjerne.
-
Åbn kundeprofilen
- Klik på kundens navn for at åbne kundens profil.
- Klik på kundens navn for at åbne kundens profil.
-
Klik på de tre prikker
- Klik på de tre prikker (⋮) øverst til højre for at se flere valgmuligheder.
-
Vælg "Remove User"
- Klik på "Remove User", og bekræft handlingen.
- Klik på "Remove User", og bekræft handlingen.