Portal | Stedsbaserte tillatelser

Brukere kan nå opprette en organisasjon hvis de har flere lokasjoner, og tildele brukere til bestemte lokasjoner, slik at de bare får tilgang til handlinger og data i Portal for de angitte lokasjonene.

Viktige endringer inkluderer:

  • Brukere er begrenset til de angitte lokasjonene sine i følgende områder:
  • Booking og Betaling (se båser)
  • Control Room (se båser)
  • Proer (se)
  • Seriespill (opprett/rediger)
  • Turneringer (opprett/rediger)
  • Scorecards (se)
  • Spillere (se)
  • Info Screens (opprett/rediger)
  • Media Library (opprett/rediger)
  • Sponsors & Campaigns (opprett/rediger)
  • Analytics (se)

Slik oppretter du organisasjonen

  1. Hvis du vil legge til en ny lokasjon på siden "Facility Overview", blir du bedt om å opprette en organisasjon. 
  2. Her kan du velge å bruke opplysningene fra den første lokasjonen eller legge til ny organisasjonsinformasjon.


     
  3. Når du har opprettet organisasjonen, blir du bedt om å opprette en ny lokasjon. Fyll ut alle opplysningene for å fullføre opprettelsen.


     
  4. Når organisasjonen og den andre lokasjonen er opprettet, blir fanene "Profile" og "Location" slått sammen til én.
  5. Det vises nå et varsel som ber deg tildele brukere til den nye lokasjonen i "Access Management".
  6. For å tildele en bruker til en lokasjon må du velge den aktuelle lokasjonen i rullegardinmenyen i topplinjen. Når du har gjort det, klikker du på "Access Management" rett nedenfor:


     
  7. Her kan du legge til eller redigere brukere og velge rollene deres.

Som bruker som er tildelt organisasjonen, må du velge en bestemt lokasjon i topplinjen for å se båsene i visningen "Booking & Payment" og i fanen "Control Room".

Begrensninger når du er tildelt en lokasjon

Det er noen begrensninger for brukere som er tildelt en lokasjon. 

Facility Management

  • Rullegardinmenyen for lokasjon vil være låst til lokasjonen du er tildelt, noe som betyr at du bare kan se, legge til og redigere brukere som er tildelt denne lokasjonen. 
  • Du kan også bare se, tildele eller slette Proer som er tildelt lokasjonen din. Ellers vil sletteikonet ved siden av navnet være nedtonet.

Seriespill

  • Som bruker tildelt en lokasjon kan du heller ikke redigere et seriespill som er opprettet av organisasjonen. Du kan bare se det.
  • Dette inkluderer også redigering av Event, aktiviteter og sesonger. For brukere som er tildelt en lokasjon, vil redigeringsknappen være nedtonet. 
  • Unntaket er diskvalifisering av en spiller: Du vil fortsatt kunne diskvalifisere en spiller fra sesongen.

Turneringer

  • Som bruker tildelt en lokasjon kan du ikke redigere eller slette en turnering som er opprettet av organisasjonen. 
  • Du kan fortsatt legge til score i en runde i turneringen.
  • Knappen "End Round" vil imidlertid også være nedtonet.
  • Til slutt kan du som bruker tildelt en lokasjon bare se scorecards for spillere på lokasjonen din. Listen blir filtrert slik at den bare viser scorecards for spillere på lokasjonen din, og ikke i organisasjonen.

Spillere og kommunikasjon

  • Som bruker tildelt en lokasjon kan du bare se spillerne som har besøkt lokasjonen din. 
  • Hvis du ikke er tildelt en organisasjon, kan du bare se eller dele en Info Screen som er opprettet av organisasjonen. 
  • Som bruker tildelt en lokasjon kan du ikke gi nytt navn til, flytte til album eller slette bilder som er lastet opp av organisasjonen, og heller ikke redigere eller slette sponsorkampanjer.

Analytics

  • Som bruker tildelt en lokasjon kan du bare se Analytics fra lokasjonen din. 

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk