Hvis du trenger å slette en kunde fra Booking & Payments-plattformen din, følger du trinnene nedenfor.
Trinn for å fjerne en bruker
-
Gå til fanen "Customers"
- I hovedmenyen klikker du på fanen "Customers" i hovedmenyen.
- I hovedmenyen klikker du på fanen "Customers" i hovedmenyen.
-
Finn kunden
- Søk eller bla for å finne kunden du vil fjerne.
-
Åpne kundens profil
- Klikk på kundens navn for å åpne deres profil.
- Klikk på kundens navn for å åpne deres profil.
-
Klikk på de tre prikkene
- Øverst i høyre hjørne klikker du på de tre prikkene (⋮) for flere valg.
-
Velg "Fjern bruker"
- Klikk "Fjern bruker" og bekreft handlingen.
- Klikk "Fjern bruker" og bekreft handlingen.