Portal | Platsbaserade behörigheter

Användare kan nu skapa en organisation om de har flera platser och tilldela användare till specifika platser, vilket endast ger åtkomst till Portal-åtgärder och data för de angivna platserna.

Viktiga ändringar:

  • Användare är begränsade till sina tilldelade platser i följande:
  • Booking and Payments (granska platser)
  • Control Room (granska platser)
  • Tränare (granska)
  • Ligor (skapa/redigera)
  • Tävlingar (skapa/redigera)
  • Scorecards (granska)
  • Spelare (granska)
  • Info Screens (skapa/redigera)
  • Media Library (skapa/redigera)
  • Sponsors & Campaigns (skapa/redigera)
  • Analytics (granska)

Skapa en organisation

  1. Om du vill lägga till en ny plats på sidan ”Facility Overview” ombeds du att skapa en organisation. 
  2. Här kan du välja att använda uppgifterna från den första platsen eller lägga till ny organisationsinformation.


     
  3. När du har skapat organisationen blir du ombedd att skapa den nya platsen. Fyll i alla uppgifter för att slutföra processen.


     
  4. När organisationen och den andra platsen har skapats slås flikarna ”Profile” och ”Location” ihop till en.
  5. Nu visas en avisering som uppmanar dig att tilldela användare till den nya platsen i ”Access Management”.
  6. För att tilldela en användare till en plats måste du välja den aktuella platsen i listrutan i det övre fältet. När det är gjort klickar du på ”Access Management” precis nedan:


     
  7. Här kan du lägga till eller redigera användare samt välja deras roller.

Som användare som har tilldelats organisationen måste du välja en specifik plats i det övre fältet för att se platserna i vyn ”Booking & Payments” samt på fliken ”Control Room”.

Begränsningar när du är tilldelad en plats

Det finns några begränsningar för användare som har tilldelats en plats. 

Anläggningshantering

  • Platslistrutan är låst till den plats du har tilldelats, vilket innebär att du bara kan se, lägga till och redigera användare som är tilldelade den platsen. 
  • Du kan också bara granska, tilldela eller ta bort tränare som är tilldelade din plats. Annars är ikonen för att ta bort bredvid namnet nedtonad.

Ligor

  • Som användare som har tilldelats en plats kan du inte heller redigera en liga som har skapats av organisationen. Du kan bara granska den.
  • Detta gäller även redigering av event, aktiviteter och säsonger. För användare som är tilldelade en plats är redigeringsknappen nedtonad. 
  • Med undantag för att diskvalificera en spelare – du kan fortfarande diskvalificera en spelare från säsongen.

Tävlingar

  • Som användare som har tilldelats en plats kan du inte redigera eller ta bort en tävling som har skapats av organisationen. 
  • Du kan fortfarande lägga till score för en runda i tävlingen.
  • Knappen ”End Round” är dock också nedtonad.
  • Slutligen kan du som användare som har tilldelats en plats bara se scorecards för spelare på din plats. Listan filtreras så att den bara visar scorecards för spelare på din plats och inte inom organisationen.

Spelare och kommunikation

  • Som användare som har tilldelats en plats kan du bara se de spelare som har besökt din plats. 
  • Om du inte är tilldelad en organisation kan du bara granska eller dela en Info Screen som har skapats av organisationen. 
  • Som användare som har tilldelats en plats kan du inte byta namn på, flytta till album eller ta bort bilder som har laddats upp av organisationen, och du kan inte heller redigera eller ta bort sponsorkampanjer.

Analytics

  • Som användare som har tilldelats en plats kan du bara se Analytics från din plats. 

 

Hittade du inte vad du letade efter?

Sök