Du kan kontrollere din facility fra ditt eget Kontrollrom i Trackman Portal. For å få tilgang til Kontrollrommet:
- Naviger til Trackman Portal
- Klikk på "Facility Management" på venstre side
- Velg "Kontrollrom Innendørs"
Båser
På venstre side av kontrollrommet ser du båsene listet opp. Hvis du har mer enn én lokasjon, kan du velge én i rullegardinmenyen. Herfra kan du:
-
Sjekk båsvarsler
- Brukere kan se varsler i sanntid i "Control Room" når konfigurasjonen i en bås ikke samsvarer med anbefalte spesifikasjoner.
- Hvert varsel inkluderer et alvorlighetsnivå og lenker til artikler i Hjelpe senter for å veilede brukere i å løse problemet.
- Se en video om denne funksjonen her: Portal | Kontrollrom: Båsvarsler🎦
-
Handlingsvarsler
- Advarsel om abonnementsfornyelse (både for programvare og maskinvare)
- Tilgjengelige Windows-oppdateringer
- Tilgjengelige TPS-oppdateringer
- Kameravarsler
-
Mulighet for omstart
- Start TPS på nytt
- Start enheten på nytt
- Start PC-en på nytt
- Start enheten og PC-en på nytt
- Slå av enheten og PC-en
-
Still inn tidtakere
- Still inn en nedtellingstidtaker manuelt ved å legge til timer og/eller minutter og en valgfri melding som vises sammen med tidtakeren
- Hvis du ikke huker av i boksen «Avslutt økten i båsen når tidtakeren er ferdig», avsluttes tidtakeren uten virkning. Hvis boksen er avkrysset, avsluttes alle brukerøkter og startskjermen vises.
- Nye tidtakere overskriver gjeldende tidtaker. For eksempel, hvis du stiller inn en tidtaker med «avslutt økt»-boksen avkrysset og vil angre, still inn en ny tidtaker uten å huke av i boksen, så avsluttes ikke økten.
-
Båsinformasjon
- Sjekk hvem den nåværende brukeren er (logget inn som Trackman-bruker), hvilken aktivitet som pågår, og hvor lenge økten har vart.
- Ved behov kan du hente radarens serienummer på samme sted
- Klikk på blyantikonet, så kan du endre navnet på båsen hvis nødvendig.
-
Båshandlinger
- Brukere kan velge å flytte en bås fra en lokasjon til en annen, eller slette den hvis nødvendig
- Klikk på ønsket bås > velg en lokasjon under «Flytt båser» > Bekreft > den båsen vil nå ligge under den valgte lokasjonen.
-
Lås og lås opp båser
- Brukere kan låse båser og eventuelt legge til en 4-sifret kode som brukeren kan bruke for å låse opp. Låsing av en bås vil fryse skjermen, men ikke påvirke aktiviteten som pågår. Brukeren kan skrive inn koden for å låse opp båsen og gjenoppta aktiviteten sin, eller båsen kan låses opp fra kontrollrommet.
-
Send meldinger
- Skriv inn en melding som deles med spillerne i de valgte båsene. Meldingen forsvinner etter valgt tid, eller når brukeren i TPS/VG klikker på den.
-
Avslutt økter
- Dette vil logge ut alle brukere fra de valgte båsene og returnere dem til startskjermen. Fremdriften i aktiviteten går tapt.
Båser må være tilknyttet i Portal for at de skal være synlige eller ha noen effekt, og båsene må være logget inn i det spesifikke facility.