Du kan styra din anläggning från ditt eget Kontrollrum i Trackman Portal. För att komma åt Kontrollrummet:
- Navigera till Trackman Portal
- Klicka på ”Facility Management” på vänster sida
- Välj ”Control Room Indoor”
Platser
På vänster sida i Kontrollrummet ser du en lista över dina platser. Om du har fler än en anläggning kan du välja en i rullgardinsmenyn. Härifrån kan du:
-
Kontrollera platsvarningar
- Användare kan se realtidsvarningar i Kontrollrummet när platsens konfiguration inte följer rekommenderade specifikationer.
- Varje varning innehåller en allvarlighetsnivå samt länkar till artiklar i Hjälpcenter för att vägleda användare i att lösa problemet.
- Se en video om den här funktionen här: Portal | Kontrollrum: Platsvarningar🎦
-
Åtgärdsvarningar
- Varning om prenumerationsförnyelse (både för programvara och hårdvara)
- Windows-uppdateringar är tillgängliga
- TPS-uppdateringar är tillgängliga
- Kameravarningar
-
Möjlighet att starta om igen
- Starta om TPS
- Starta om enheten
- Starta om datorn
- Starta om enheten och datorn
- Stäng av enheten och datorn
-
Ställ in timrar
- Ställ in en nedräkningstimer manuellt genom att lägga till timmar och/eller minuter samt ett valfritt meddelande som visas tillsammans med timern
- Om du inte markerar rutan ”Avsluta platsens session när timern är klar” avslutas timern utan effekt. Om rutan markeras avslutas alla användarsessioner och systemet återgår till startskärmen.
- Nya timrar kommer att ersätta eventuell aktuell timer. Om du till exempel ställer in en timer med "avsluta session"-rutan markerad och vill ångra, ställ in en annan timer utan att markera rutan så kommer den inte att avsluta sessionen.
-
Platsinformation
- Kontrollera vem som är aktuell användare (inloggad med Trackman-konto), vilken aktivitet som pågår och hur länge sessionen har varat.
- Vid behov kan du hämta radarens serienummer på samma plats
- Klicka på pennikonen så kan du ändra namnet på platsen vid behov.
-
Platsåtgärder
- Användare kan välja att flytta en plats från en anläggning till en annan, eller radera den vid behov
- Klicka på önskad plats > välj en anläggning under ”Move Bays” > Bekräfta > platsen visas nu under den valda anläggningen.
-
Lås och lås upp platser
- Användare kan låsa platser och vid behov lägga till en fyrsiffrig kod som kan användas för att låsa upp. Att låsa en plats fryser skärmen men påverkar inte aktiviteten som pågår. Användaren kan ange koden för att låsa upp platsen och återuppta sin aktivitet, eller så kan platsen låsas upp från Kontrollrummet.
-
Skicka meddelanden
- Skriv ett meddelande som delas med spelare i de valda platserna. Meddelandet försvinner efter den valda tiden, eller när användaren klickar på det i TPS/VG.
-
Avsluta sessioner
- Detta loggar ut alla användare från de valda platserna och tar dem till startskärmen. Aktivitetens framsteg går förlorade.
Platser måste associeras i Trackman Portal för att vara synliga eller ha någon effekt, och platserna måste vara inloggade på just den anläggningen.